Activiteiten & omgeving

caravan_icon_white

Noord-Brabant, met name De Peel, wordt alom gewaardeerd om zijn prachtige landschap: heiden afgewisseld door bossen en prachtige landschappen. Of u nu graag fietst, wandelt, skeelert, vist of paardrijdt, u bent direct in de buurt van ons prachtig natuurgebied De Peel.

De camping ligt 10 minuten van een subtropisch zwembad, en ongeveer 2 kilometer van het winkelcentrum van Asten waar in de zomer zomeravondfeesten georganiseerd worden. Met de auto bent u tevens snel in de grote winkelstad Eindhoven.

Activiteiten

Voor alle doelgroepen zijn bij ons in de buurt leuke activiteiten te doen, welke stuk voor stuk de moeite waard zijn. Van sportief tot cultureel! Bij ons zelf kunt u terecht voor gezellige huifkarrentochten! Verder kunt via de website van VVV Asten meer informatie vinden over tal van sportieve, culturele of natuurrijke activiteiten. WIFI aanwezig.

Activiteiten & omgeving

Voor alle doelgroepen zijn bij ons in de buurt leuke activiteiten te doen, welke stuk voor stuk de moeite waard zijn. Van sportief tot cultureel!

Lees meer  

Over ons

Wij heten u van harte welkom op de website van Groepsaccommodatie en minicamping Van den Boer, te Asten (Noord-Brabant). Zoals onze naam al doet vermoeden bestaat onze accommodatie uit zowel een groepsaccommodatie als een minicamping.

Lees meer