Groepsaccommodatie

people_icon_white

Wilt u er samen met uw partner even tussenuit? Organiseert u een weekend met familie of vrienden? Grenzend aan het natuurgebied "De Groote Peel" is onze groepsaccommodatie de ideale uitvalsbasis voor een gezellig familie- verenigings- of vriendenweekend.

Groepsaccommodatie Van den Boer is een in 2006 volledig nieuwgebouwde, ruim opgezette groepsaccommodatie die bestaat uit 2 verdiepingen. De accommodatie is het hele jaar open en voldoet volledig aan de hoogste eisen betreffende toegankelijkheid, brandveiligheid hygiëne en comfort. Onze accomodatie is rookvrij en huisdieren worden niet toegelaten.

Begane grond

De accomodatie is geheel voorzien van vloerverwarming en is geheel drempelvrij. Op de begane grond bevindt zich een gezellige huiselijke recreatieruimte, waar een tv, dvd-speler, geluidsinstallatie en een sfeervolle kachel aanwezig is. De professionele keuken is volledig ingericht o.a. met 6-pitskookvoorziening, vaatwasser, magnetron, oven, koelkasten en diepvries en is voorzien van een doorgeefluik.

Verder is er op de begane grond een afzonderlijke recreatieruimte, waar men kan tafelvoetballen, poolbiljarten en darten. Ook is er gescheiden sanitair voor dames en heren met elk 2 douches en 2 toiletten. Ook is er een aparte douche- en toiletruimte voor mindervaliden. Tevens kunt u gebruikmaken van de slaapruimte op de begane grond voor minder validen en mensen die minder goed ter been zijn.

Voor een plattegrond van de accommodatie klik op Begane grond of Eerste verdieping.

Eerste verdieping

Op de bovenverdieping zijn 4 slaapzalen, waar maximaal 40 volwassen personen kunnen slapen. Deze verdieping is tevens voorzien van sanitaire voorzieningen.

Buiten

Achter de groepsaccommodatie bevindt zich een sportveld waar groepen kunnen voetballen, korfballen of bijvoorbeeld een zeskamp organiseren. Verder hebben we ook diertjes rondlopen zoals geitjes en lammetjes. Daarnaast is er een gezellig buitenterras waar u heerlijk kunt genieten. Ons terras is deels overdekt zodat u ook bij minder weer buiten kunt zitten. WIFI aanwezig. Bij onze accommodatie is er genoeg (gratis) parkeergelegenheid en is een ruime fietsenstalling aanwezig.

Activiteiten & omgeving

Voor alle doelgroepen zijn bij ons in de buurt leuke activiteiten te doen, welke stuk voor stuk de moeite waard zijn. Van sportief tot cultureel!

Lees meer  

Over ons

Wij heten u van harte welkom op de website van Groepsaccommodatie en minicamping Van den Boer, te Asten (Noord-Brabant). Zoals onze naam al doet vermoeden bestaat onze accommodatie uit zowel een groepsaccommodatie als een minicamping.

Lees meer